Fantastisk sportsligt resultat til Frederikssund

• 5 nye Danmarksmestre til Frederikssund Taekwondo Klub.
• Kåret til Danmarks 3 mest vindende Klub.

Fredag 19. november drog klubben på jagt efter store resultater til Danmarksmesterskaberne i Taekwondo, første sportslige event på dansk grund efter COVID-19 nedlukning.

Klubbens Elite-Team deltog i år med 11 skarpe atleter. De kommer hjem med et fantastisk resultat intet mindre end 11 medaljer
• 5 Danmarksmestre
• 5 Sølvmedaljer
• 1 Bronzemedalje

De unge atleters præstation gjorde at Frederikssund blev kåret til Danmarks 3 mest vindende Taekwondo klub ud af 45 danske sportsklubber.

Frederikssunds Elite-Team har trænet hård og intensivt 5 dage om ugen de sidste par år og har haft go støtte fra træner teamet, bestyrelsen og mange andre medlemmer i klubben som har støttet moralsk og økonomisk.

Holdet har dog haft store udfordringer med den økonomiske del af Elite segmentet, bl.a stævner i udlandet og træningslejre. Derfor forsøger klubben nu at finde sponsorer som vil hjælpe og støtte de unge Atleter til flere store sportsresultater.

Klubbens Elite-Team fortsætter det hårde arbejde og træner op imod højere niveau og går efter større resultater på den internationale scene, hvis mulighederne byder sig.

Vi vil gerne takke dem som støttede med mobil pay inden mesterskab og alle som har støttet os de sidste par år både fysisk, moralsk og økonomisk.

Vi vil også gerne takke bestyrelsen, dette var ikke sket uden jeres støtte igennem 10 år. Og sidst men ikke mindst vil vi gerne takke vores Mester og Formand for altid at være der for os.

Atleternes Resultater fra DM 2021:
Casper Jørgensen
Junior male + 78 kg Danmarksmester

Saleh Ben Atig
Kadet male +65 kg Danmarksmester

Hjalte Frederik Djurhuus Momsen
Junior male -48 kg Danmarksmester

Kaneshka Jamshidi
Junior male -45 kg Danmarksmester

Carot Christophersen
Junior female-49 kg Danmarksmester
(mangler desværre på billederne)

Rosmarin Pietak Foged
Kadet female -59 kg sølvmedalje

Sonil Jamshidi
Junior male -51 kg sølvmedalje

Maksymilian Slusarczyk
Kadet male -53 kg sølvmedalje

Yasin Ben Atig
Kadet male -45 kg sølvmedalje

Hakan Yigit
Junior male -45 kg sølvmedalje

Marcus Kasper Søgaard Miller
Kadet male -41 kg bronzemedalje